KOSTVEJLEDNING

Synes du at det med maden er svært? Hvad skal du spise? Hvad du spise? Hvad må du ikke spise? Hvorfor? Hvad er sundt? Hvad er usundt?

Du hører det ene velmente råd efter det andet fra dine kolleger, din svigermor, damebladene og frisøren. Formentlig er der ikke mange af dem der har succes med at opretholde sundheden. Eller hvad? 

Du føler dig forvirret og i tvivl fordi det ene råd er mere modstridende end det andet. Du ender med at give op, og tænke at så betyder den marsbar vist heller ikke mere i det store regnskab. Måske glemmer du endda at du har spist den? 

Alligevel har du lidt dårlig samvittighed, for du ved jo godt at noget er skævt, men kan ikke regne ud hvad det er. 

Du kan tage det helt roligt. Jeg vil gerne hjælpe dig med at gennemskue junglen af fantastiske sundhedsråd. 

Mit fokus er ikke hvad der er ‘sundt’ – og slet ikke hvad der er sundt for alle, for det mener jeg ikke man kan kategorisere. Jeg vil fokusere på hvad der er godt for dig at spise. Hvad din krop kan tolerere, hvad der gør dig glad i låget, hvordan du får energi til en god og lang gåtur. 

“Du er up to date og nede på jorden”

Katrine er insisterende, up to date og nede på jorden. Hun har en ufattelig høj paratviden, er yderst kompetent og troværdig. Hun gør svært stof mere spiseligt og tilpasser det til den enkelte - og bliver ved indtil man har forstået det.
Johanne Petersen

LÆKKER MORGENMAD

Din morgenmad skal være fuld af kærlighed til dig selv. Morgenen er starten på den nye dag. Det er nu du har allermest energi – og basen for dagen lægges her. 

Frokost

Frokosten er dit skud energi midt på dagen. Du har stadig masser af krudt – og stadig masser af opgaver der skal nåes.

Snacks

Hvem kan komme igennem dagen uden snacks!?

Din kost er kærlighed til din krop

 

… og du fortjener masser af kærlighed!

En kostvejledning hos Solrose inkludere en stofskiftetype-test, så du kan få afklaret præcis hvad dit behov er. Jeg tager desuden højde for hvilke behov du har i din hverdag, og hvorfor det med maden er svært. 

Sammen finder vi løsninger der giver mening for dig, og som ikke kræver et opbud af viljestyrke og energi som du ikke har lige nu (de færreste har det, når kosten ikke er rigtig). 

Vi finder løsninger hvor der er plads til kage til kaffen om søndagen eller et glas rødvin til maden fredag aften – eller hvad nu dit behov er. 


PRISER

 

KONSULTATION ca. 50 min

Kr. 750,-

Solrose

  • Halkvej 130, 6100 Haderslev
  • hello@solrose.dk
  • 20 95 38 86
Få alle de lækre tips og tricks, lige i din indbakke. Tilmeld dig nyhedsbrevet med det samme!
Vi respekterer dit privatliv og kunne aldrig drømme om at dele dine oplysninger med nogen!