NATUROPATI

Urternes magiske kraft ses næsten bare du kigger på dem. De stråler til os i alle regnbuens farver. Mælkebøtter vokser på gennem sprækker i asfalten. På højfjeldet blomstrer rosenroden i det barske, kolde og tørre klima. Har du prøvet at se på urterne og tænke på hvor livskraftige de er? Hvor stærke, smukke og sprudlende de er?  Vil du overføre den fantastiske energi til dig selv? 

“Jeg har det meget bedre. Alle siger at jeg ser godt ud og mit hår har fået fylde igen.”

Jeg er ikke i tvivl om at det er det rigtige program du har givet mig. Selvom det er et stort, langt træk, har jeg det meget, meget bedre. Alle siger, at jeg ser godt ud og mit hår har fået fylde igen. Jeg er glad og taknemmelig. Tusind, tusind tak for et dejligt forløb, det har været en gave og jeg gør det gerne igen.
Marie Holm

URTER

Urterne anvendes i dit program for at støtte kroppens egne processor. Urterne er komplekse og stærke i deres virkningsmåde. De har været brugt i naturmedicinen i tusindvis af år, og de bruges stadigvæk. Naturvidenskaben har efterhånden dokumenteret en del virkninger, og den dokumentation tillægger jeg stor værdi.

VITAMINER OG MINERALER

Vitaminer og mineraler er guf for cellerne. For at skabe en sund og stærk krop, har vi brug for de rette mængder af de essentielle vitaminer og mineraler. Hvis vi er syge, stressede eller på anden vis pressede, har kroppen et øget behov, og det er min opgave at afklare dit behov for vitaminer og mineraler under en konsultation.  

KOST

Den mad du spiser har selvfølgelig indflydelse på dit helbred og din trivsel. Mit mål er at du går fra konsultationen med en klarhed over hvad de krop kan tolerere, og hvordan du imødekommer dens behov bedst muligt. I et tempo og på en måde hvor du ikke skal undvære eller være ‘på kur’, men hvor du selv vælger dit næste skridt.

HOMØOPATI

Homøopati er en utrolig behagelig måde at arbejde med kroppen på. Koncentrationen af virksomt stof kan typisk sammenlignes med koncentrationen af hormoner i blodet. Det giver en bivirkningsfri behandling, der føles mild og effektiv samtidig. Særligt sensitive har stor gavn af denne behandlingsmetode idet de ofte reagerer for kraftigt på andre virkemidler. 

Et Naturopatisk Program

Den bedste måde at opleve urternes kraft på, er ved at finde de helt rigtige urter til dig. Bestil en tid med det samme, så hjælper jeg dig med at finde de rette urter til præcis din situation og præcis din krop. 

Et naturopatisk program tager dig hele vejen rundt om din krop. Vi ser på hele din livsstil. Din søvn, dine vaner, motion, kost, sygdomme, din psykiske sundhed, din kost og hvad der ellers måtte spille ind på din situation. 

Jeg hjælper dig med at koble alle disse ting sammen og finde dit næste skridt. Programmet bliver langt på dine præmisser, selv små ændringer kan have meget stor betydning. 


PRISER

FØRSTE KONSULTATION (1 – 1,5 time)

Kr. 1.295,-

OPFØLGENDE KONSULTATIONER (ca. 25 min)

Kr. 595,-

KROPSSCANNING (ca. 20 min) inkl. vitamin/mineral tjek

Kr. 400,-

Alle konsultationer kan foregå i klinikken på Halkvej i Haderslev eller online via Skype. 

Kropsscanning er inkl. i første konsultation samt opfølgende konsultationer.

SOLROSE

  • Naturopat ibm Katrine Ydegaard
  • Halkvej 130 6100 Haderslev
  • hello@solrose.dk
  • 20 95 38 86
Få alle de lækre tips og tricks, lige i din indbakke. Tilmeld dig nyhedsbrevet med det samme!
Vi respekterer dit privatliv og kunne aldrig drømme om at dele dine oplysninger med nogen!